Aparate aer conditionat Gree 24000 BTU

Aparatele de aer conditionat Gree 24000 BTU sunt echipate cu tehnologie de ultima generatie. Fiabilitatea si calitatea aparatelor de aer conditionat Gree 24000 BTU sunt motive excelente pentru a alege un astfel de sistem de climatizare pentru locuinta sau biroul tau. 
Filtreaza dupa
Selectia curenta nu contine produse.
  • Wi-Fi Inteligent Control - Programeaza temperatura ideala acasa de oriunde, cu ajutorul telefonului
  • Filtru Catechin - Imbunatateste calitatea aerului prin eliminarea sau reducerea mirosurilor neplacute si a alergenilor.
  • Eficienta mare, functionare silentioasa - Eficienta sporita si functionare silentioasa datorita designului inovativ.
  • Auto restart - Aparatul reporneste pastrand functiile setate anterior in cazul realimentarii cu energie dupa o pana de curent.
  • Functionare incalzire / racire - Functionare stabila in regim de racire sau incalzire la temperaturi ambientale de pana la -15°C
  • Smart Defrost - reduce pierderile de energie si timpul de decongelare, dezghetand numai atunci cand este necesar.


Alegerea unui echipament
Gree 24000 BTU cu freon R-32 reduce impactul asupra mediului cu peste 68% in comparatie cu un produs cu R-410A si duce la un consum mai scazut de energie datorita eficientei energetice ridicate. Freonul R-32 este un agent frigorific de generatie viitoare, care transporta in mod eficient caldura si are un impact redus asupra mediului inconjurator. De asemenea, freonul R-32 este usor de reciclat, fiind un agent frigorific monocomponent.