Aparate Aer Conditionat Gree 12000 BTU

Aparatele de aer conditionat Gree 12000 BTU sunt dotate cu functii eficiente de control al temperaturii si garanteaza o functionare optima, cu un consum redus de energie electrica. Aparatele de aer conditionat Gree 12000 BTU sunt alegerea perfecta pentru spatii rezidentiale, birouri sau spatii comerciale.

Filtreaza dupa

8 Produse

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

8 Produse

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

Eficienta – Functia Inverter

Aparatele de aer conditionat Gree 12000 BTU sunt dotate cu functia Inverter, functie ce ajuta la cresterea eficientei aparatului, reducandu vibratiile si zgomotul, cu ajutorul controlului vitezei compresorului si lasand aerul sa ajunga la temperatura dorita, pe care o mentine constanta, fara variatii.
Pe langa functia Inverter, aparatele  de aer conditionat Gree 12000 BTU sun incadrate in clase energetice superioare precum A+ la incalzire si A++ la racire, ce-i confera acestuia avantajul unui consum energetic redus.

Caracteristici aparate aer conditionat Gree 12000 BTU:

  • Wi-Fi Inteligent Control - Programeaza temperatura ideala casei de orunde ai fi, cu ajutorul telefonului.
  • Filtru Catechin - Imbunatateste calitatea aerului prin eliminarea sau reducerea mirosurilor neplacute si a alergenilor.
  • Eficienta mare, functionare silentioasa - Eficienta sporita si functionare silentioasa datorita designului inovativ.
  • Auto restart - Aparatul reporneste pastrand functiile setate anterior in cazul realimentarii cu energie dupa o pana de curent.
  • Functionare incalzire / racire - Functionare stabila in regim de racire sau incalzire la temperaturi ambientale de pana la -15°C
  • Dezghetare inteligenta - reduce pierderile de energie si timpul de decongelare, dezghetand numai atunci cand este necesar.

Instalare si intretinere

Datorita proiectarii inteligente si a materialelor de cea mai buna calitate, aparatele de aer conditionat Gree pot fi montate, verificate si intretinute cu foarte mare usurinta.
In oferta Vollmax, vei gasi cu siguranta aparatul de aer conditionat Gree 12000 BTU de care are nevoie spatiul tau.