Aparate aer conditionat Fujitsu 9000 BTU

Aparate aer conditionat Fujitsu 9000 BTU

Pentru control total al confortului termic din locuinta sau biroul tau, atat in perioada verii, cat si pe timp de iarna, aparatele de aer conditionat Fujitsu 9000 BTU/H sunt printre cele mai apreciate solutii de climatizare care te pot ajuta sa obtii conditii de temperatura excelente in interior. Acestea pot oferi confort sporit indiferent de caracteristicile incaperii sau a numarului de persoane aflate in camera. 

Filtreaza dupa

1 Produs

Descendent
Vizualizare ca Lista Grila
 1. Aparat de aer conditionat Fujitsu Eco ASYG09KPCE+AOYG09KPCE, Inverter 9000 BTU, Clasa A++/A+

  Disponibilitate: In stoc furnizor

  Capacitate generala (btu/h): 9000 btu/h

  Clasa energetica racire: A++

  Clasa energetica incalzire: A+

  Consum anual energie electrica racire: 131

  Consum anual energie electrica incalzire: 840

  2.310,00 RON

1 Produs

Descendent
Vizualizare ca Lista Grila

Ideale pentru camere cu suprafete de aproximativ 32 - 35 metri patrati, aparatele de aer conditionat Fujitsu 9000 BTU/H asigura o racire confortabila, silentioasa si economica a locuintelor si birourilor de dimensiuni mici si medii.

Unitatile interioare pe care le poti conecta la cea exterioara pot fi de mai multe tipuri, insa fiecare model permite un control total asupra temperaturii si a umiditatii din camera.

Absolut toate aparatele de aer conditionat Fujitsu 9000 BTU/H folosesc tehnologia inovativa Inverter, avand o functionare deosebit de eficienta din punct de vedere energetic.

Aparatele de aer conditionat de la Fujitsu sunt ideale pentru operarea silentioasa: unitatile interioare functioneaza la circa 21 de decibeli, in timp ce unitatile exterioare pot functiona la circa 47 de decibeli. 

Tehnologia incorporata in echipamentele Fujitsu asigura functionarea continua la debit maxim si viteza compresor maxima timp de 20 de minute. Aceasta functie te poate ajuta sa transformi rapid spatiul intr-unul confortabil, in cazul in care temperatura din exterior impune utilizarea ei.

Aparatele de aer conditionat Fujitsu 9000 BTU/H cu tehnologia avansata Airflow, ofera experienta confortului deosebit dar si economisirea energiei consumate, fiind evaluate in clasa energetica A+++.

Cu performante de control a temperaturii excelente, aparatele de aer conditionat Fujitsu 9000 BTU/H sunt solutia perfecta pentru camere racoroase in timpul verii sau calduroase in sezonul rece.