Aparate aer conditionat Fujitsu 24000 BTU

Aparate aer conditionat Fujitsu 24000 BTU

Pentru confort termic in cadrul spatiilor generoase, camere open space ample sau un birouri de dimensiuni mari, in care lucreaza o intreaga echipa, aparatele de aer conditionat Fujitsu 24000 BTU/H sunt solutia perfecta. Capacitatea mare oferita de aceste echipamente poate asigura o racire sau incalzire performanta, rapida si economica din punct de vedere al consumului energetic pentru incaperi cu suprafete de aproximativ 130 de metri patrati.

Filtreaza dupa
Selectia curenta nu contine produse.

Fujitsu foloseste cea mai avansata tehnologie disponibila din domeniu pentru a fabrica unele dintre cele mai performante sisteme de aer conditionat de capacitate mare. 

Oferind control total asupra functiilor de racire si incalzire, unitatile interioare si exterioare ale acestei categorii de echipamente de climatizare sunt silentioase si eficiente energetic. Sistemul de filtrare a aerului si tehnologia Inverter integrata, asigura un aer proaspat, curat si sanatos, cu un consum minim de energie electrica. 

Avantajele gamei Fujitsu 24000 BTU/H

Senzor pentru detectarea persoanelor
Senzorul uman detecteaza miscarile persoanelor intr-o camera si functioneaza cu o capacitate mai mica atunci cand acestia parasesc incaperea. Cand persoanele se intorc in camera, sistemul revine automat la setarile anterioare.
Conectare la internet - Interfata LAN fara fir (optional)
Adaptorul Wi-Fi permite operarea aparatului de aer conditionat direct de pe telefon, prin aplicatia dezvoltata de producator, in cel mai simplu mod.
Functionarea silentioasa si temperatura uniforma
Noul design al unitatilor interioare pentru sistemele de 24000 BTU/H de la Fujitsu permite distribuirea fluxului de aer in toate zonele camerei, silentios si uniform.
Impact negativ redus asupra mediului inconjurator
Agentul frigorific utilizat de aceasta gama de aparate de aer conditionat Fujitsu este R-32. Cu un efect negativ mai mic cu o treime decat a refrigerantului R410A, care este utilizat pentru aparatele de climatizare conventionale, acesta este mai sigur pentru mediu si mai usor de reciclat.

In sectiunea dedicata echipamentelor de aer conditionat Fujitsu 24000 BTU/H poti gasi usor aparatul de aer conditionat necesar spatiilor ample, care va oferi nu doar controlul temperaturii din interior - indiferent de sezon - ci si un aer sanatos si curat.