Aparate aer conditionat Daikin 24000 BTU

Aparate aer conditionat Daikin 24000 BTU

Aparatele de aer conditionat Daikin 24000 BTU sunt alegerea perfecta pentru spatiile generoase din locuinte sau birouri:
Spatii rezidentiale - Intre 70 si 90 m²
Birouri sau Spatii comerciale - Intre 50 si 60 m²

Filtreaza dupa
Selectia curenta nu contine produse.

Dotate cu functii de control intuitive si tehnologie avansata pentru cresterea eficientei energetice, aparatele de aer conditionat Daikin 24000 BTU sunt ideale pentru a te bucura de un climat controlat in interior, indiferent de temperatura de afara.

Pentru spatiile cu destinatie comerciala, modelele de aparate de aer conditionat din gama FAA-A de la Daikin sunt cele mai potrivite, fiind echipamente de putere superioara, ce pot asigura conditii optime inclusiv in spatii de retail, birouri mari sau sali de conferinte.

 
Modelul de aer conditionat Daikin SkyAir Active 24000 BTU beneficiaza de functii avansate, baleierea verticala automata a aerului, controlul debitului de aer si filtrul de aer care capteaza si retine eficient praful.
Acest model ofera 3 programe diferite de temperaturacontrolul setarilor de climatizare si al consumului de energie, precum si tehnologia Bluetooth Low Energy, special creata pentru controlul temperaturii in spatii de birouri si hoteluri.

 Aplicatia optionala Daikin Online Controller iti permite sa setezi temperatura oferita de aparatul de aer conditionat Daikin 24000 BTU , oriunde te-ai afla.

Pentru locuinte si birouri cu o climatizare eficienta in orice anotimp, consulta oferta Vollmax pentru aparate de aer conditionat Daikin 24000 BTU.