Aparat De Aer Conditionat Mitsubishi Electric Inverter Multisplit MXZ-2HA40+MSZ-HR25+MSZ-HR35 (1X9000BTU+1X12000BTU)

6.500,00 RON
în stoc
SKU
MXZ-2HA40+MSZ-HR25+MSZ-HR35
Brand
Mitsubishi Electric

COMANDA TELEFONIC

SERVICIU DE INSTALARE

  • echipa de profesionisti

GARANTIE EXTINSA

  • de la producator

SUPORT

Plata cu cardul

Aer conditionat Mitsubishi Electric Multisplit MXZ-2HA40+MSZ-HR25+MSZ-HR35 Soliditate &

 


Design Liniile curate si neutre, dimensiunile compacte si culoarea “alb pur” diferentiaza linia sistemelor de climatizare MSZ-HJ, facandu-le compatibile cu orice tip de mediu.

Chiar si unitatea externa, compacta, usoara si silentioasa poate fi instalata in spatii limitate.

Timerul cu 12 ore este special adaptat pentru utilizarea in timpul orelor repausului de noapte. Operatiile de pornire si de oprire automata pot fi usor programate la diverse intervale orare.

Sistemul inverter este un dispozitiv electronic care permite variatia in mod eficace a vitezei compresorului si, in consecinta, puterea livrata climatizarii in scopul racirii sau al incalzirii.

Fata de sistemele de climatizare traditionala cu viteza fixa (On&Off), sistemele de climatizare cu inverter ating temperatura ceruta si o mentin stabila, fara variatii mari, cu avantajul confortului si al consumului redus de energie electrica.

Economia in functionare este marele avantaj al sistemelor de climatizare Mitsubishi Electric. Gratie acuratetei proiectarii tuturor componentelor si utilizarii tehnologiei de varf, eficienta energetica atinge nivele extraordinare chiar si ajustata sezonier.

In particular, linia MSZ-HJ atinge valori ale SEER si SCOP (indici de eficienta sezoniera) care ii permit includerea in clasa de eficienta energetica A/A cu intreaga sa gama.

Mitsubishi Electric este lider mondial in sisteme de aer conditionat pentru uz rezidential, comercial si industrial. Mitsubishi Electric Quality, abreviat MEQ, inseamna 70 de excelenta in tehnologie, design si productie.

Reprezinta cel mai inalt nivel in confort, eficienta si durabilitate. Mai simplu, reprezinta cel mai bun aer conditionat pe care il poti cumpara. Pentru o oferta personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri. Transport gratuit.

 

Mai multe informatii
ProducatorMitsubishi Electric
Tip aparatUnitati exterioare
Unitati interioaresplit de perete
Unitati exterioareunitati exterioare
Capacitate21000 btu/h
Sistem functionareInverter
Clasa de energieA++
Perioada de garantie (ani)2
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAparat De Aer Conditionat Mitsubishi Electric Inverter Multisplit MXZ-2HA40+MSZ-HR25+MSZ-HR35 (1X9000BTU+1X12000BTU)
Rating-ul dumneavoastra