031 430 75 75
021 430 75 75
0747 701 600
0737 701 600

Vollmax - Magazin online HVAC/R

Aer conditionat rezidential split de perete - Daikin

Vollmax va ofera o gama diversificata de aparate de climatizare fixe, aparate de aer conditionat montate pe perete sau pompe de caldura. Pompele de climatizare cu pompa de caldura pot raci o camera in timpul verii, dar pot si inversa ciclul de functionare pentru a asigura incalzirea in timpul iernii.  

 Categorii de aer conditionat rezidential split de perete:

•  Mono-split (camera unica): aceasta consta intr-o singura unitate interioara conectata la o singura unitate exterioara.

•  Multi-Split (camere multiple): acestea constau dintr-un numar de unitati interioare conectate la o singura unitate interioara.

•  Fara unitate exterioara: unitatile interioare si exterioare sunt combinate intr-o singura unitate si numai prizele de admisie si evacuare a aerului sunt vizibile in exterior.

Fiecare produs din categoria Aer conditionat split de perete vine insotit de certificatul de Garantie. In cazul in care nu gasiti produsul dorit, ne puteti contacta, accesand sectiunea contact. Echipa noastra este tot timpul gata sa va ofere consultanta gratuita si sa va raspunda la toate intrebarile.

Cumpara dupa
In prezent cumperi in functie de:
  1. Pret: 7.000 RON - 8.000 RON
  2. Producator: Daikin
  3. Tip aparat: Split de perete

8 Articol(e)

pe pagina

8 Articol(e)

pe pagina