Aer conditionat multisplit Gree

Echipamentele de aer conditionat multisplit Gree sunt deosebit de eficiente, avand un consum de energie deosebit de redus. Sistemul SEER evalueaza eficienta energetica a aparatelor de acest tip, iar sistemele multisplit Gree sunt printre cele mai performante din aceasta categorie.

 

Vollmax iti pune la dispozitie o diversitate de modele multisplit Gree, cu capacitati intre 9.000 si 42.000BTU/h. Unitatile interioare ofera mai multe viteze ale ventilatorului, asadar vei putea sa reglezi temperatura si confortul exact asa cum iti doresti. In plus, unitatile exterioare aferente sistemelor de aer conditionat multisplit Gree sunt dotate cu pompe de caldura care pot asigura atat racirea incaperii, cat si incalzirea acesteia intr-un mod foarte eficient (A+ pentru incalzire si A++ pentru racire).

 

Unele unitati interioare de aer conditionat multisplit Gree sunt prevazute cu tehnologie de control prin intermediul Wi-Fi, asadar vei avea posibilitatea de a controla temperatura si umiditatea din locuinta chiar si atunci cand nu esti acasa.

 

Un alt detaliu foarte important este ca echipamentele de aer conditionat multisplit Gree vin cu un minimum de 5 ani garantie, iar unele game ale acestui producator ofera chiar 7 ani.

Filtreaza dupa
Selectia curenta nu contine produse.