Aer conditionat multisplit Fujitsu

Atunci cand vrei sa te racoresti in zilele toride de vara sau vrei sa incalzesti atmosfera din casa ta in serile din timpul iernii, trebuie sa stii ca sistemele de aer conditionat multisplit Fujitsu sunt printre cele mai apreciate. Acestea iti pot asigura confortul pe care il doresti indiferent de stilul sau compartimentarea casei tale. In plus, Vollmax iti ofera preturi deosebit de avantajoase la toata gama de aparate multisplit Fujitsu, asadar descopera echipamentul de tratare a aerului care se potriveste tuturor necesitatilor tale!

 

Noua gama de echipamente multisplit Fujitsu acopera capacitati intre 7.000 si 48.000 BTU/h, iar oferta Vollmax cuprinde peste 100 de modele cu diferite caracteristici si stiluri. Iata ce beneficii iti poate aduce un astfel de sistem:

 

- sistemele de aer conditionat multisplit Fujitsu asigura o racire confortabila, silentioasa si economica a locuintelor;

- unitatile interioare pe care le poti conecta la cea exterioara pot fi de mai multe tipuri, iar acestea permit un control total asupra temperaturii si umiditatii din fiecare incapere a locuintei tale;

- absolut toate echipamentele de aer conditionat multisplit Fujitsu folosesc tehnologia inovativa Inverter;

- operare silentioasa: unitatile interioare functioneaza la circa 21 de decibeli, in timp ce unitatile exterioare pot functiona la circa 47 de decibeli.

Filtreaza dupa
Selectia curenta nu contine produse.