Duct de tubulatura

Sistemele de aer conditionat de tip multisplit pe care ti le punem la dispozitie asigura performante impresionante, eficienta energetica si confort ridicat, indiferent de proiectul de climatizare pe care il concepi. Astfel, poti conecta pana la 5 unitati interioare la o unitate exterioara multisplit, iar aceste unitati pot fi de variate tipuri. Pentru situatiile in care imobilul este deja prevazut cu duct de tubulatura, unitatile interioare Daikin duct sunt cele mai potrivite.

 

Echipamentele de tip Daikin duct pot face fata oricarui tip de solicitare, intrucat performantele acestor sisteme sunt oferite de cele mai noi tehnologii din domeniul tratarii aerului. Tocmai de aceea, controlul asupra temperaturii si umiditatii din fiecare incinta va fi la dispozitia ta, iar racirea se va face in mod eficient si silentios, astfel incat te vei bucura de cel mai ridicat grad de confort.

 

Unitatile interioare de tip Daikin duct din oferta pe care ti-o punem la dispozitie acopera intreaga plaja de necesitati ale gamei multisplit, avand capacitati intre 9.000BTU/h si 43.000BTU/h.

Filtreaza dupa

Produse 1-24 din 45

Descendent
Pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Produse 1-24 din 45

Descendent
Pagina
Vizualizare ca Grila Lista