Caseta de tavan

Sistemele de aer conditionat multisplit permit montarea mai multor tipuri de unitati interioare, astfel incat se vor adapta perfect oricarui mediu de lucru si oricarei locuinte. In plus, poti accesoriza sistemul de climatizare multisplit Daikin cu pana la 5 unitati interioare, astfel incat poti alege sa montezi una sau mai multe unitati interioare de tip Daikin caseta.

 

Unitatile de tip Daikin caseta sunt ideale pentru cladirile cu plafon fals, intrucat se vor integra perfect in orice design, asigurand confortul termic optim fara a avea un impact vizual major. Mai mult decat atat, unitatile Daikin caseta au o functionare silentioasa si permit o multitudine de setari ale vitezei ventilatorului, motiv pentru care nu se va observa o functionare agresiva a echipamentului de climatizare.

 

Daca vrei sa achizitionezi o unitate performanta si eficienta de tip Daikin caseta, apeleaza cu incredere la oferta Vollmax! Pentru mai multe detalii, ne poti contacta telefonic, prin e-mail sau folosind formularul de contact disponibil pe site.

Filtreaza dupa

Produse 1-24 din 61

Descendent
Pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Produse 1-24 din 61

Descendent
Pagina
Vizualizare ca Grila Lista