Aer conditionat Industrial Cladiri / Spatii mari

Ventilatia aerului in cazul cladirilor industriale este nu numai un factor de confort, ci si o obligatie impusa de majoritatea codurilor de construire din lume. Cu toate acestea, ventilatia corespunzatoare poate asigura o productivitate maxima si cele mai bune conditii de lucru doar daca este asigurata de o instalatie profesionala de aer conditionat industrial. Solutiile tehnice profesionale de climatizare industriala pot face diferenta atat din punct de vedere al costurilor (economie de energie), cat si din perspectiva productivitatii, cresterea acesteia fiind un rezultat direct al confortului sporit pe care il resimt angajatii.

 

De ce sa alegi o instalatie de aer conditionat industrial?

Spre deosebire de sistemele proiectate pentru locuinte sau spatii comerciale, sistemele de climatizare industriale sunt adaptate perfect la conditiile grele de lucru. Astfel, echipamentul tehnic si filtrele din dotare vor face fata mediului umed, prafului, temperaturilor extreme, gazelor de diferite tipuri si chiar vibratiei produse de anumite masinarii grele.

 

Sistemele de aer conditionat industrial au un rol decisiv in mentinerea temperaturii ideale in mediul de lucru in cazul unitatilor de procesare, fabricilor si altor spatii de acest tip. Astfel, inainte de a recomanda un sistem anume de aer conditionat industrial, specialistii Vollmax vor lua in calcul absolut toti factorii din mediul de lucru, puterea necesara, procedurile de instalare si multe altele.

 

Sistemele de aer conditionat industrial sunt deosebit de importante in sectoarele vulnerabile la schimbarile de temperatura, precum agricultura, industria alimentara, depozitarea sau industria lactatelor. In acest tip de locatii, oprirea sau defectarea sistemului de climatizare chiar si pentru cateva ore poate avea repercusiuni grave. Din acest motiv, absolut toate fabricile si unitatile de productie care folosesc materiale organice acorda o importanta deosebita sistemului de climatizare.

 

Catalogul de echipamente si accesorii de climatizare oferit de Vollmax iti pune la dispozitie numeroase solutii tehnice de ultima generatie pentru asigurarea unui mediu optim de lucru. In plus, consultantii din echipa noastra te vor ajuta sa alegi cel mai bun sistem pentru afacerea ta, indiferent de ramura industriei in care activezi. Fie ca ai nevoie de sisteme performante de aer conditionat industrial, sisteme de ventilatie, incalzitoare si/sau pompe de circulatie, Vollmax iti ofera calitate excelenta la preturi deosebit de avantajoase!

Filtreaza dupa
Selectia curenta nu contine produse.